winst

“Pas Deze Tips, Trucs & Technieken Toe Om Direct Meer Geld Te Verdienen Via Het Internet En Bezoekers Naar Je Websites Te Krijgen…”

Beste Lezer,

Geld verdienen op het internet, wie wil het nou niet…

Toen ik zo’n 10 jaar geleden begon met het verkopen van producten op het internet zag ik niet direct in wat voor impact het internet op mijn leven zou hebben.

Ik verkocht toen nog fysieke producten als elpees, cd’s, tijdschriften, jassen en nog veel meer producten via het internet en ik verdiende hier veel geld mee, alleen het gaf mij niet veel meer dan dat.

Ik zag het internet puur als een middel om meer producten te verkopen.

Als ik nu kijk hoe het leven van mij maar ook van veel van mijn cursisten gigantisch is veranderd ben ik elke dag enorm dankbaar.

Dankbaar voor het feit dat ik kan werken waar ik wil, wanneer ik wil en hoeveel ik wil.

Ik vind het nog steeds te bizar voor woorden dat je letterlijk kunt doen wat je leuk vindt, en er ook nog eens geld mee kunt verdienen…

In de beginperiode keek ik voornamelijk hoe je geld kon verdienen op het internet, het was echt “geldgeoriënteerd”.

Later begon ik in te zien dat je echt geld kon verdienen met je passie, iets wat echt mijn leven had veranderd.
Ik zal je een paar van mijn eigen voorbeelden noemen van “geld verdienen met je passie”.

Ik heb jarenlang producten gekocht en verkocht op eBay, ik was er helemaal verslaafd aan en ik verkocht beter dan al mijn concurrenten.

eBay Powerseller

In 2005 besloot ik hier een e-book over te schrijven, over hoe je geld kunt verdienen op eBay en het schrijven van dit e-book heeft me geen enkele moeite gekost.

Toen ik dit e-book lanceerde verkocht ik ze aan de lopende band, á 47 euro per stuk. Snel verkocht ik al mijn voorraad van al mijn webshops en ging ik me focussen op “digitale producten” als e-books en andere producten, want hier kon ik echt geld verdienen met mijn passie.

Mijn ogen waren geopend. Voor mij geen “fysieke producten” meer maar geld verdienen met websites, zonder iets op voorraad te hebben of naar het postkantoor te hoeven.

Ik was toentertijds veel te zwaar en niet echt gezond en besloot toen een marathon te gaan lopen.

Toen ik dit eenmaal gedaan had was dit uiteraard mijn passie, en ik besloot ook hier een e-book over te maken. Ook dit e-book kostte me geen enkele moeite om te schrijven.

Looptips


Waarom?
Omdat het mijn passie was!

Dit is nu allemaal een jaar of 5 geleden en in de afgelopen 5 jaar heb ik niet stilgezeten. Ik heb gigantisch veel websites (en ik kan nieteens websites bouwen, ben echt A-technisch) en verdien alleen nog geld met dingen die ik echt leuk vindt om te doen.

Dankzij het internet ben ik nu in staat om heel veel te reizen maar ook te kunnen werken vanaf elke plek van de wereld. Ik kan een hele lange lijst maken van landen waar ik ben geweest maar dat ga ik niet doen. (In nederland houden ze er namelijk niet zo van als je laat zien wat je allemaal hebt bereikt, dus ik houd me in!)

Eelco op vakantie


Op een gegeven moment kreeg ik het besef dat we allemaal enorm veel mazzel hebben dat we in deze tijd leven want nu is het perfecte moment om iets voor jezelf te starten en op het internet een onderneming op te zetten.

Eigenlijk ben je hartstikke gek wanneer je jezelf nu niet gaat “omscholen”  tot internetondernemer want het kan maar zo zijn dat het over een paar jaar “over” is.

Niet dat ik denk dat het ooit over zal zijn, aangezien ik nu al meer dan 10 jaar geld verdien op het internet en ik denk dat er alleen maar meer kansen zullen komen, alleen je zult wel in beweging moeten blijven.

Ik heb in de afgelopen 5 jaar duizenden mensen geholpen bij het opzetten of uitbreiden van een internetonderneming via e-books, seminars, systemen en online trainingprogramma’s en niet alleen leer ik van de dingen die ik zelf doe, maar ook van de cursisten die hun resultaten terugkoppelen.

Eelco Seminar


Ik heb in de afgelopen 10 jaar enorm veel technieken toegepast op al mijn websites en in mijn optiek zijn er een aantal techieken die echt superinteressant zijn, en dat je de rest links kunt laten liggen.

De tips, trucs en technieken die je van mij gaat leren zijn allemaal strategieen die je heel erg makkelijk kunt toepassen, maar enorm effectief zijn. Ze werken allemaal direct maar ze gaan ook voor je werken op langere termijn.

Alles wat je dus vandaag gaat doen “werkt” over een jaar of meerdere jaren nog steeds voor je.
Financiele experts zeggen “je moet niet voor je geld werken maar je moet je geld voor je laten werken”, wat een hele mooie gedachte is.

Ik zeg “Vergeet euro’s voor uren maar laat websites voor je werken”.

Ik heb het systeem in de afgelopen jaren steeds eenvoudiger gemaakt zodat iedereen ermee kan werken, het maakt niet uit of je geen technische kennis hebt of dyslexie hebt, iedereen kan met dit systeem werken.

Naast dat het eenvoudig op te zetten is en vrij snel voor je kan werken, kun je ook nog eens zelf bepalen waar je je geld mee wilt verdienen.

Wil je geld verdienen met één van je hobby’s of interesses dan is dit 100% mogelijk. Een aantal cursisten van ons verdienen duizenden euro’s per maand met hun hobby’s (bijvoorbeeld knutselen, paardrijden of tuinieren, you name it).

Misschien wil je ook wel geld verdienen met een webshop of met je weblog, ook dit is allemaal vrij eenvoudig zolang je maar weet wat je moet doen.

Op zich zijn er 2 dingen die je goed moet begrijpen om succesvol te worden op het internet, of je nou een paar honderd euro per maand bij wil verdienen of dat je de volgende internetmiljonair wil worden:
Bezoekersmethodes & Verdienmodellen

Wanneer je de beste, goedkoopste en meest eenvoudige manier hebt gevonden om geld te verdienen op het internet en hier vervolgens veel bezoekers naar toe kunt sturen, dan heb je de code gekraakt.

Wanneer je deze stappen eenmaal hebt doorlopen dan is het simpelweg een kwestie van deze stappen constant herhalen om het maximale uit je internetonderneming te halen.

Moeilijk is het niet, maar je zult er wel wat voor moeten doen.

Wanneer je denkt dat het een kwestie is van op een paar knoppen drukken en er komt geld uit je computer rollen, denk dan nog maar een keer. Als iets te mooi is om waar te zijn, dan is dat het vaak ook.

Toch zul je, wanneer je bereid bent om er ook echt wat voor te doen, geld gaan verdienen via het internet. Je kunt zoveel geld verdienen als je wilt, waar je wilt en je kunt zoveel werken wanneer je wilt.

Als jij bereid bent om daadwerkelijk de adviezen van mij op te volgen dan garandeer ik je dat je hier succesvol mee zult zijn.

Hoeveel geld je ermee gaat verdienen ligt helemaal aan jezelf. Ga je er volledig voor, dan zal het je gegarandeerd lukken. Wil je met geen enkele moeite geld verdienen, klik deze pagina dan maar weg want ik kan je garanderen dat dat je niet gaat lukken.

De methode die je hier gaat leren is in mijn optiek en met mijn ervaring de meest eenvoudige methode maar ook de meest lucratieve methode.

Afhankelijk van de tijd en energie die je erin gaat steken kun je letterlijk van honderden euro’s per maand gaan, naar het opzetten van een miljoenenonderneming. Je hebt het zelf in de hand.

Ik geef regelmatig seminars en ik heb een superuitgebreid internet marketing training pakket, maar dat ga ik je nu niet aanbieden, simpelweg omdat je mij misschien nog helemaal niet kent en dan waarschijnlijk nog niet aan toe bent om een paar duizend euro’s te investeren om hiermee aan de slag te gaan, dus ik heb een andere oplossing bedacht waarmee je in feite alleen maar kunt “winnen”.

Starterspakket

Ik heb een totaalprogramma opgesteld van enorme waarde, waar je gaat leren hoe je die code kunt kraken waar ik het net over had. In grote lijnen ga je leren hoe je geld gaat verdienen via het internet en hoe je heel veel bezoekers naar je websites gaat krijgen.

Mocht je serieus geinteresseerd zijn om hier daadwerkelijk mee aan de slag te gaan en geld te gaan verdienen via het internet, dan is dit het beste wat je zult tegenkomen.

Met deze informatie kun je direct aan de slag en leer je direct de stappen die je moet leren om een succesvolle internetondernemer te worden.

Dit aanbod is tijdelijk geldig en ik behoud me het recht voor om deze pagina elk moment van het internet te verwijderen.

Wat ga je krijgen wanneer je hier direct mee aan de slag wil gaan?

Dit is wat je gaat krijgen wanneer je je direct aanmeld voor het “Internet Marketing Succes Strategie” systeem.

De “Spoedcursus Internet Marketing”

Spoedcursus Internet Marketing

Dit is één van de beste trainingen die ik ooit heb gegeven op gebied van internet marketing. Tijdens het bekijken van deze video’s zullen je ogen absoluut worden geopend en ik zal je exact vertellen welke verdienmodellen en bezoekersmethodes er zijn die je eenvoudig kunt toepassen.

Ik raad je aan om pen en papier bij de hand te houden wanneer je deze video’s bekijkt want ik ga er heel erg snel doorheen. Je zult enorm veel ideeen en inspiratie krijgen en je kunt hierna direct aan de slag.

Dit programma wordt normaal verkocht voor 97 euro.

Het “Ideale Verdienmodellen Programma”.

Verdienmodellen Programma

Tijdens dit programma leg ik rustig uit welke stappen je exact moet ondernemen om een succesvolle internetonderneming te volgen. Ik laat je stap voor stap zien wat je moet doen en hoe je het moet doen.

Het is allemaal online te volgen en daarnaast krijg je er ook de audiobestanden bij zodat je het ook kunt beluisteren zodat het je niet al teveel tijd kost. Ook zijn er PDF bestanden beschikbaar zodat je alle informatie kunt downloaden en makkelijk erbij kunt pakken wanneer je bezig bent om de stappen te doorlopen.

Dit programma wordt normaliter verkocht voor 97 euro.

Succesvolle Casetudy’s van succesvolle websites

Casestudies

Tijdens dit onderdeel van dit programma geef ik je een “kijkje achter de schermen” van succesvolle websites en lanceringen van ons. Dit is informatie die we normaal nooit zouden vrijgeven maar die krijg je alleen wanneer je je aanmeldt voor dit unieke systeem.

De waarde van deze casestudy’s zijn minimaal 150 euro.

Live video uitzending marathon

Webinard Marathon

Samen met een collega internetondernemer hebben wij een unieke “Live video uitzending” uitgezonden waar we alle vragen hebben beantwoord over internetmarketing en geld verdienen via het internet, wat uiteindelijk een “legendarische” uitzending is geworden.

Deze uitzending zou slechts 1,5 uur in beslag nemen maar we zijn vervolgens 7 uren lang doorgegaan.

Deze live uitzending is nergens meer terug te vinden maar krijg je direct na aanmelding voor dit totaalpakket. Ook van deze uitzending zijn mp3 bestanden beschikbaar zodat je dit kunt beluisteren wanneer je bijvoorbeeld aan het sporten, wandelen, autorijden of schoonmaken bent.

De waarde van deze live uitzending is minimaal 97 euro.

Uniek interview  “van 2000 euro tot 15000 euro binnen 6 maanden”.

Uniek Interview

Ik heb één van onze cursisten geinterviewd waarbij hij exact uitlegt hoe hij van 2000 euro inkomen naar 15000 euro inkomen is gegaan in letterlijk 6 maanden tijd.

De tips, trucs en technieken die je hier zult leren kun je altijd gebruiken om je bestaande of startende internetonderneming verder uit te breiden. Uiteraard zijn ook naast deze video’s mp3 bestanden beschikbaar.

De waarde van dit unieke interview is minimaal 50 euro.

Opnames van een uniek “klantenseminar”

Exclusief Klantenseminar

Speciaal voor onze “beste” klanten heb ik een uniek seminar gegeven waarbij ik de “mindset” van succesvolle ondernemers heb behandeld. In dit totaalpakket leer je exact hoe je geld kunt verdienen maar het is ook belangrijk om jezelf constant te inspireren en te motiveren en dat gaat er gebeuren met de opnames van dit unieke klantenseminar. Video en audio!

De waarde van deze opnames zijn 197 euro

Opnames 3daags Internet Marketing Seminar

3 Daags Internet Marketing Seminar

Tijdens deze 3 dagen heb ik alles uit de doeken gedaan omtrent geld verdienen op het internet en bezoekers krijgen naar je websites. De reacties op dit seminar waren lovend en veel succesvolle cursisten waren bij dit seminar aanwezig.

De waarde van deze opnames zijn minimaal 497 euro.

Unieke training over domeinnamen en hosting

Domeinnamen en hosting training

Een belangrijk onderdeel van je internetonderneming is absoluut je domeinnaam en hierover heb ik een training ontwikkeld met een expert op gebied van domeinnamen en hosting. We behandelen niet alleen het registreren van de ideale domeinnaam, maar ook hoe je geld kan verdienen met domeinnamen en websites!

Ook deze ontvang je bij dit totaalpakket t.w.v. 47 euro.

4 website “reviews” waarbij ik sites bekritiseer en tips geef

Website Reviews

Dit zijn video’s waarbij je mij “aan het werk “ ziet waarbij ik websites van cursisten (en van mezelf) feedback geef zodat je precies weet wat zij goed doen maar misschien belangrijker nog, dat je niet de fouten maakt die zij al voor je hebben gemaakt.

De waarde van deze reviews zijn eenvoudig 127 euro.

 

Interview met een bevriende ondernemer. Hoe hij met een kleine website en mailinglijst binnen enkele weken 13.500 euro verdiende!

Interview Matt

Toen ik deze ondernemer leerde kennen had hij nog helemaal niets. Hij is met de tips, trucs en technieken aan de gang gegaan en is nu een supersuccesvolle internetondernemer.

In dit interview legt hij uit hoe hij van zijn eerste website een snel succes heeft gemaakt en hoe hij dit meerdere malen heeft herhaald.

 

Time management training voor internetondernemers

Timemanagement Seminar

Het #1 excuus van onze cursisten is dat ze “te weinig tijd” hebben maar dit is natuurlijk niet waar, voor zover ik weet heeft iedereen 24 uren in de dag zitten!

Het is enorm verleidelijk om via het internet veel tijd te verspillen maar via deze training ga je leren hoe je dit kunt voorkomen zodat je productiever wordt, maar ook veel meer vrije tijd overhoudt zodat je deze tijd aan je hobby’s, familie en vrienden kunt besteden, dat is toch wat het uiteindelijke doel is van dit totaalpakket!

De waarde van deze time management training is 97 euro.

Mocht je interesse hebben in dit uitgebreide, praktische totaalpakket dan kan ik me voorstellen dat je je nu afvraagt wat jouw investering hiervoor zal zijn, dit lees je hieronder.

Starterspakket

Je ontvangt o.a.:

 • De “Spoedcursus Internet Marketing” t.w.v. € 97,00
 • Het “Ideale Verdienmodellen Programma” t.w.v € 97,00
 • Succesvolle Casetudy’s van succesvolle websites t.w.v. € 150,00
 • Live video uitzending marathon t.w.v. € 97,00
 • Uniek interview “van 2000 euro tot 15000 euro binnen 6 maanden” t.w.v.  € 50,00
 • Unieke opnames van uniek “klantenseminar” t.w.v. € 197,00
 • Opnames 3daags Internet Marketing Seminar t.w.v. € 497,00
 • Unieke training over domeinnamen en hosting t.w.v. € 47,00
 • 4 website “reviews” waarbij ik websites bekritiseer en tips geef t.w.v. € 127,00
 • Interview met een bevriende ondernemer. Hoe hij 13.500 euro verdiende met een kleine website en mailinglijst binnen enkele weken! t.w.v. € 50,00
 • Time management training voor internetondernemers t.w.v. € 97,00

En nog veel meer…

Wanneer je al deze programma’s los zou kopen zou je op een totaalprijs komen van € 1706,00, maar dit is niet wat je vandaag hoeft te betalen.

Wanneer je nu beslist om hier verder mee te gaan en het risicoloos uit durft te proberen dan kost het je geen €1706,00 maar slechts 97 euro!

Klik hier om direct toegang te krijgen voor het voor het “Internet Marketing Succes Strategie” systeem t.w.v. 1706 euro maar nu voor slechts 97 euro!

Ik weet het, de prijs die je investeert staat absoluut niet in verhouding met hetgeen je krijgt, maar dat is mijn manier om jou “over te halen” om hiermee aan de slag te gaan.

Ik ben ervan overtuigd dat jij versteld zult staan van de waarde die in dit pakket zit dat je ook wel eens op één van mijn seminars zult komen of een levenslange klant bij me zult blijven, dus in mijn optiek is dit echt een win-win situatie.

Klik hier om je direct aan te melden voor dit systeem en direct toegang te krijgen

Tijdelijk aanbod!

Ik behoud me het recht voor om dit totaalpakket elk moment offline te halen dus mocht je terugkomen op deze website kan het aanbod verdwenen zijn.

Direct Toegang


Ik hoop je aan de “andere kant” te zien!

Succes!

Eelco de Boer
Comments