barbecueland.nl

Over Barbecueland.nl

 

Barbecueland.nl werkt samen met Klarenbeek Bouw en Doe Het Zelf uit Amsterdam en richt zich uitsluitend op de online verkoop van Weber barbecues en barbecue-accessoires. Klarenbeek Bouw en Doe Het Zelf bestaat al sinds 1937 en is met haar 18 medewerkers uitgegroeid tot een begrip in de regio en daar buiten. Al vele jaren worden hier de Weber barbecues met succes verkocht en nu dus ook online via Barbecueland.nl.


Barbecueland.nl heeft een zeer ruim assortiment Weber barbecues en barbecue-accessoires. Zo heeft u keuze uit houtskool- / brikettenbarbecues, gasbarbecues en elektrische barbecues. Ook hebben wij buitenkeukens op gas in ons assortiment. Aangezien wij al vele jaren ervaring hebben met de verkoop van Weber barbecues staan wij voor de volle 100% achter haar producten.


Voor informatie kunt u zich altijd wenden tot een van onze 18 medewerkers die bij ons bedrijf werkzaam zijn. Bovendien kunt u naast de webshop ook terecht in onze winkel in Amsterdam. Hier kunnen wij u ook helpen als u persoonlijk advies wilt of producten wilt bekijken voordat u tot aankoop over gaat. Ook om eventuele problemen op te lossen kunt u zich altijd melden in onze winkel, zodat u persoonlijk contact kunt hebben met een van onze medewerkers.


Naast het laten bezorgen van de bestelde barbecue kunt u uw bestelling na betaling ook afhalen in onze vestiging in Amsterdam. Meer informatie hierover vindt u onder bestelinformatie.


Onze winkel is gevestigd op de grens van Amsterdam / Amstelveen en is zeer goed bereikbaar vanaf zowel de A9 als de A10. U staat dan met 5 minuten bij ons voor de deur en u kunt gratis parkeren.

Comments